четвер, 31 серпня 2023 р.

Педагогічна рада

 31 серпня 2023 року відбулася педагогічна рада, яка стала насиченим і яскравим початком нового навчального року. Розпочали засідання педради з приємного подарунка від самобутнього художника і митця Івана Олександровича Панченка,який подарував ліцею копію дерев'яного млина, продовжились приємні моменти нагородженням грамотою Краснокутської селищної ради Левченко Лариси Михайлівни. Щемливим моментом педради було прощання з вчителем математики Рарог Надією Володимирівною, яка вийшла на заслужений відпочинок. На цьому урочиста частина педради тільки набрала обертів і директор ліцею Людмила Михайлівна Цовма, разом з заступником з навчально-виховної роботи Людмилою Миколаївною В'юнник, нагородили похвальними листами за високі досягнення у навчанні кращих учнів ліцею і побажали дітям нових звершень та ще кращих результатів. Урочисту частину підсумував виступ настоятеля Свято-Миколаївського храму с.Мурафа отця Павла Повідаша, який побажав Божого благословення всім учасникам навчально-виховного процесу.

На педраді не було байдужих, адже було зроблено аналіз роботи ліцею за 2022-2023 н.р., обговорено та затверджено основні нормативні документи на 2023-2024 н.р. та визначено основні напрями роботи на новий навчальний рік.
Педагогічна рада - це рада педагогів, які дійсно радяться, а не „засідають”, така рада повинна приносити професійне задоволення, бажання здійснити окреслене, впевненість, а не навпаки.
Нових звершень, значних досягнень та великих успіхів у новому навчальному році всім нам!


















Немає коментарів:

Дописати коментар