середа, 12 червня 2024 р.

Звіт директора ліцею за підсумками 2023-2024 навчального року

11.06.2024 року відбувся звіт директора Мурафського ліцею Людмили ЦОВМИ та завідувача Мирнянської філії Мурафського ліцею Світлани ПАЛЄХИ за підсумками 2023-2024 навчального року: часу викликів і неспокою, тривожних сирен і звичайного продовження робочого дня.
Команда ліцею активно впроваджує інноваційні методики навчання та використання технологій у навчальному процесі. Це дозволяє нашим учням не лише отримати знання, але й розвивати критичне мислення, творчі здібності та навички розв'язання проблем. У майбутньому нами заплановано запровадити ще більше ініціатив для підвищення якості освіти та розвитку наших учнів. Наша команда готова працювати наполегливо для досягнення нових висот і створення умов для розвитку кожної особистості.
Директор подякувала педагогам, які попри труднощі не опускали руки, слухали і чули наших учнів, йшли на зустріч кожному, вдосконалюючи результати своєї праці і надихаючи власним прикладом; учням, які не давали зупинятися, а лише спонукали до постійного поступу; батькам, які розуміли потребу і підставляли своє надійне “плече”, за конструктивний діалог. Це, справді, командна робота! Подякувала за довіру, яку одноголосно висловили за підсумками  звіту, задля цього варто натхненно працювати, долати труднощі та реалізовувати найсміливіші мрії!










Немає коментарів:

Дописати коментар